Hverdag som NaturTrold.. omgivet natur og gode venner

Hverdag som NaturTrold.. omgivet natur og gode venner

Hverdagen

Hverdagen i Naturtroldene er altid med det enkelte barn og derefter naturen som fokus!!

Vi starter med at komme ud når maven er fuld -der tilbydes morgenmad når de kommer -uanset tidspunkt. Desuden har jeg ALTID vand, frugt & brød med på vore ture og, når temperaturen er til det, spiser vi alle måltider udenfor.

Jeg serverer altid øko mælk eller vand, Pågenbrød med øko smør og en masse frugt og grønt. Kød, fisk og andet pålæg er dansk produceret/MSC mærket. Det er en del af de udvidede pædagogiske læreplaner (se mere under Filosofi); respekt for naturen og bæredygtighed...

Vi vil hver måned fokusere på et dyr og søge viden i naturen, bøger eller på internettet.

Efter frokost bliver de små trolde puttet. det foregår typisk mellem kl. 12 & 13 -eller efter behov, og sover til de vågner.

Herefter hygges der igen ude alt efter vejr & vind.

Jeg arbejder desuden meget udfra de pædagogiske læreplaner og Det gode samspil (læs mere om under Filosofi.)

Praktisk

  • Første fredag i hver måned holder jeg "Revl & Krat/Åbent hus" (OBS: minus juli/august & december).                                                                                                                              Her er alle NaturTroldenes familie og venner velkommen til at komme og hygge fra 15:00.  Der er der også mulighed for forældre til (måske) kommende NaturTrolde til at komme forbi, få en kop kaffe, snakke med de forældre der allerede har valgt mig, se omgivelserne og møde mig inden i beslutter jer.... Det er HELT UFORPLIGTENDE og har I lyst til at komme udenfor denne dag er I lige så velkomne :-) 
  • I løbet af de første dage i hver måned får du/I "NaturTrolde Nyt" på email. Et månedsbrev, hvor jeg skriver generel info og lidt om, hvad der skal ske i den måned der ligger foran os.

 

  • Når din guldklump nærmer sig tiden til børnehave er det vigtigt, synes jeg, at NaturTroldene besøger den nye børnehave -hvis afstanden er til det. Når barnet er faldet godt til, kommer NaturTroldene igen på besøg for at se, hvordan det går på det nye fantastiske sted🙂

Tilsyn

Rent kommunalt skal der også føres tilsyn med Selvstændige Børnepassere jf. Dagtilbudsloven kapitel 14.: 

"Der føres tilsyn med de selvstændige børnepasseres pædagogiske arbejde og børnenes trivsel og udvikling samt de fysiske rammer og sikkerhedsmæssige forhold ved tre tilsynsbesøg over en to-årig periode, heraf skal det ene være uanmeldt."

Jeg har informeret kommunen om at de er velkomne til hver en tid; GERNE oftere og GERNE uanmeldt -hver gang!

Del siden